Breaking News
03 Μαρτίου 2017

Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κάτι το οποίο είχε να συμβεί από το 1949.

Έχουν περάσει ήδη 68(!) χρόνια. Πέντε χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και αμέσως μετά τον εμφύλιο. Τι είχε γίνε το 1949; Στα ημιτελικά, η ΑΕΚ είχε παίξει με τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ήταν μονοί οι ημιτελικοί, όχι διπλοί όπως ισχύει σήμερα. Η Ένωση είχε επικρατήσει 2-1 των "ερυθρολεύκων" και οι "πράσινοι" νίκησαν 1-0 στην Θεσσαλονίκη τον "Δικέφαλο του Βορρά". Στον τελικό που διεξήχθη καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου 1949, η Ένωση επικράτησε 2-1 στην παράταση του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Ο Πατάκας άνοιξε το σκορ στο 10' για τους κιτρινόμαυρους, ισοφάρισε ο Φυλακτός στο 69' και στο 105' της παράτασης διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Λέτε να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό ή θα έχουμε διαφορετικό τροπαιούχο αυτή την φορά; Πάντως, η ΑΕΚ θέλει να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα και οι άλλοι να της "πάρουν" το τρόπαιο. Οι απαντήσεις στο χορτάρι... Δείτε το βίντεο του τελικού του 1949.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics