Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα ο αγώνας ρεβάνς που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου. Τα τέρματα που χάρισαν τη νίκη στους Πειραιώτες σημείωσαν οι Μποτία (57΄) και Ανσαριφάρντ (78΄).

 

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές αξιόλογες στιγμές, η σημαντικότερη εκ των οποίων σημειώθηκε στο 40ό λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν ο Ενσικουλού βγήκε τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γκρζέλτσακ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 57΄ ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί, όταν ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ, ο Ένχελς πήρε την κεφαλιά και ο Μποτία με γυριστό σουτ «έγραψε» το 0-1. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το 0-2 στο 78΄ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά σε σουτ του Τζούρτζεβιτς, ενώ ο Πλατανιάς «άγγιξε» το γκολ στο 84΄, όταν το σουτ του Ουές έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη, ο οποίος απέκρουσε στη συνέχεια.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Καρυπίδης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Ουές, Κοροβέσης, Ζίκο, Μπούτνικ - Φιγκέιρας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουές, Δημούτσος, Κοροβέσης, Παπανικολάου (77΄ Πατράλης), Αγγελόπουλος (82΄ Ζίκο), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ (54΄ Μπούτνικ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς (84΄ Βούκοβιτς), Νικολάου, Μάρτινς, Ζιλέ, Πάρντο (66΄ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85΄ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics