Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.


Η Ένωση άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 45΄, ο Μπακασέτας διπλασίασε στο 46΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσαν τα τέρματα των Γκάλο στο 65ο και Γιακουμάκη στο 87ο λεπτό.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι - Κονέ, Λόπες, Γκάλο
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Ρότσα, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο (74΄ Μαρινάκης), Μόρας (62΄ Ρόσα), Χαντάκιας (52΄ Ροντρίγκες)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κονέ, Μπακασέτας, Λόπες (80΄ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (70΄ Γιακουμάκης), Αραούχο (85΄ Αϊντάρεβιτς)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics