Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2018

Παρά την καλή του εμφάνιση ο Ηρόδοτος ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου στο Παγκρήτιο.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που σκόραραν στο 58΄ με τον Δημητριάδη και πήραν τους τρεις βαθμούς, που τους δίνουν πιθανότητες πρόκρισης από τον 8ο όμιλο. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη, ο Μάκο του Ηροδότου στο 83΄ και ο Καλαϊτζίδης της Καλαμαριάς στο 83΄.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (76΄ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (82΄ Μωραϊτης), Κωνσταντινίδης (71΄ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά (56΄ Τσουμάνης), Σπόλιαριτς (90΄ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (82΄ Δαμουλάκης)

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1
Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής στο γήπεδο της Ξάνθης, όπου η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη και νίκησε 1-0 τον Άρη Αβάτου, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου. Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη σε τέρμα του Μωραϊτη στο 50ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:
AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73΄ Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56΄ Σιχλιμοίρης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56΄ Ζοσημίδης), Γκέκας, Μελισσόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66΄ Μαυριάς), Κολ (87΄ Παπατόλιος), Μωραΐτης (79΄ Αντωνακόπουλος)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics