Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Πλατανιάς νίκησε με 2-1 τον Πανθηραϊκό στο πρωινό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νάξο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Η ομάδα του Γιάννη Τάτση αιφνιδιάστηκε όταν στο 26ο λεπτό ο Μαναριώτης σκόραρε για τον Πανθηραϊκό, αλλά σε ένα καίριο σημείο του αγώνα και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (στον χρόνο των καθυστερήσεων συγκεκριμένα) κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα, πέναλτι που προέκυψε όταν η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι αμυντικού.
Η χαριστική βολή τους γηπεδούχους δόθηκε στο 75ο λεπτό από το κοντινό πλασέ του Λουκίνα μετά το γύρισμα από τον Ρεθυθόπουλο και το πρώτο σουτ του Καραγκούνη, με τη μπάλα να κοντράρει.
Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκα (82' Νομικός), Φουάσης (55' Κορέτα), Σεΐτι, Περιάλης, Μαναριώτης.
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Σάαντο, Μάικιτς (64' Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος (85' Πασχαλίδης), Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics