Breaking News
16 Οκτωβρίου 2019

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αιολικός που νίκησε στην έδρα του τη Νίκη Βόλου με σκορ 1-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει τώρα τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Σοφιάνη. Από 'κει και πέρα η ομάδα του Βόλου πίεσε κυρίως στο δεύτερο μέρος και μάλιστα έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μασκουνιάν και Κάπο. Γκολ δεν πέτυχε ωστόσο και το τελικό 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αγριμάκης, Παρέλλης (85’ Αντωνάκας), Κρητικός, Μπάρκας, Σπόλιαριτς (69’ Αλαγιάννης), Παλαμουτσής, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Σοφιάνης (31’ Τσομπανέλλης). ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος, Παγώνης, Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Καμπαγέρο, Καπός, Ιορδανίδης (62’ Κρουθ), Μασκουνιάν, Μπιτσάκος (62’ Ντομίνγκεθ), Τσιώλης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics