Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2016

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (18/9), ο ΟΦΗ παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα.

Να πάρει την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, φιλοδοξεί στο αυριανό ματς με τον Αχαρναϊκό ο ΟΦΗ, ο οποίος θα παραταχτεί με απουσίες απέναντι στην ομάδα του Μενιδίου.


Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, το οποίο προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία του πρώτου αγώνα, θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα χωρίς τους Κομεσίδη, Μπουρσέλη, Χίσι, Νάστο και Μάνο, Ροβίθη, Βρεττό, Μπολάκη, Σουλέ, Κασμερίδη και Τουγλή.

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Οι τέσσερις πρώτοι είναι τραυματίες με τους Κομεσίδη, Μπουρσέλη να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, τον Χίσι από διάστρεμμα, εν αντιθέσει με τον τελευταίο που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς, ενώ όσον αφορά τους υπόλοιπους επτά έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή των Κρητικών που θα ταξιδέψει στην Αθήνα συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Αντουκόρ, Ράντι, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ογκμποε, Φαζός, Χαντί, Kοντογιάννης και Μανιαδής.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα κάνουν προπόνηση την Κυριακή στο αθλητικό κέντρο, ενώ οι τραυματίες θα συνεχίσουν το προγραμμα αποθεραπείας τους.

Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ είναι ότι οι Μπουρσέλης, Κομεσίδης και Χίσι την επόμενη εβδομάδα, θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics