Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2016

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη ο ΟΦΗ έρδισε με 2-0 τον Αχαρναικό και πήρε πανηγυρικα την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εξαιρετική και πειθαρχημένη εμφάνιση για την ομάδα του Νικου Νιόπλια, η οποία επέβαλε την ανωτερότητα της στο γήπεδο και με γκολ απο τους Βουό (11') και Ράντι (87'), πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Διατητής: Αντωνίου (Αθήνας)

Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Τζάκος (Αθηνών)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς,  Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό.

Στον πάγκο οι: Δάφκος, Ράντι, Μανιαδής, Κοντογιάννης, Κιάσσος, Μασάδο,Ογκμποε, Φαζός.

Αχαρναικός: Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ματσούκας, Γουέρε (WERE PAOUL), ,Τζιώρας.

Στον πάγκο οι: Ψύχος, Παπανικόλας, Ψιανος, Κυριαζόπουλος, Zαχαρός, Ντάγκρας, Πλαβούκος.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε!

3' Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχαρναικό. Ο Γουέρε μπαίνει απο αριστερά και σουτάρει ο Δερμιτζάκης διώχνει σε κόρνερ.

5' Νέα καλή στιγμή για τον Αχαρναικό. Και πάλι ο Γουερε σεντράρει απο αριστερά, ο Τζιώρας κάνει την προβολή απο την μικρή περιοχή, η μπάλα φεύγει παράλληλα απ την εστία.

11' Το 0-1 για τον ΟΦΗ. Ωραία μπαλιά του Χαντί, για τον ΒΟυό, ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!!!

14' Ωραίο διαγωνιο πλασέ του Μιλοσάβλιεφ, μπλοκάρει ο γκολκήπερ του Αχαρναικού.

18' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ! Ωραία σέντρα του Μίκιτς, ο Βουό την τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

22' Τάιμ-άουτ απο τον διαιτητή λόγω ζέστης για να δροσιστούν οι παίκτες!

31' Δοκάρι για τον ΟΦΗ με τον Βουό, αλλά νωρίτερα έχει υποδειχθεί οφσάιντ ο Οστοιτς και η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη.

+45 Κίτρινη κάρτα στον Μίκιτς.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-1

Χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες.

55' Κίτρινη κάρτα στον Μιλοσάβλιεφ.

62' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Χαντί να σουτάρει δυνατά απο τα πλάγια και τον γκολκήπερ του Αχαρναικού να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

63' Δυο αλλαγές για τον ΟΦΗ με τους Φαζό και Ράντι να μπαίνου και τους Μιλοσάβλιεφ και ΚΙάσσος να βγαίνουν.

74' Κίτρινη κάρτα Μαρής.

80' Με δέκα παίκτες ο Αχαρναικός. Ο Βουό καρδίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα απο τον Μαρή, ο οποίος κλάδεψε τον επιθετικό του ΟΦΗ.

82' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ. Φεύγει ο εξαιρετικός Βουό και μπαίνει ο Μασάδο.

84' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί βγάζει για τον Ράντι, ο οποίος πλασάρει απέναντι απο τον τερματοφύλακα η μπάλα κλντράρει στους αμυντικούς και φεύγει κόρνερ.

86' Ο Μασάδο σουτάρει ο ο γκολκήπερ του Αχαρναικού χάνει τη μπάλα, ο Αντουκόρ τη στέλνει στα δίχτυα, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώνεται.

87' Το 0-2 για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί έβγαλε εξαιρετική σέντρα για τον Ράντι, ο οποιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics