Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2016

Οι παίκτες του ΟΦΗ, το...χάρηκαν στη Νέα Σμύρνη, καθώς μετά απο μια εξαιρετική εμφάνιση πήραν τη νίκη-πρόκριση επί του Αχαρναικου (0-2) και έτσι η κρητική ομάδα θα βρεθεί στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι...πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του ΟΦΗ, έβγαλαν και την απαραίτητη...selfie την οποία και ανέβασε στο Facebook o Γιοακίμ Αντουκόρ!

Eξω απο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, φαίνεται να το διασκεδάζουν, (απο αριστερά) ο Ιμπαν Ράντι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και «κλείδωσε» τη νίκη του ΟΦΗ, κάνοντας το 0-2, δίπλα του ο Αντουκόρ, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό και μυαλωμένο παιχνίδι ως αμυντικός χαφ, στη μέση ο κορυφαίος του ΟΦΗ Πατρικ Βουό, ο οποιος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, ενώ κέρδισε και μια αποβολή, δίνοντας στον ΟΦΗ την ευκαιρία να παίξει με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, πιο δίπλα,  ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και «έφτιαξε» και τα δυο γκολ του ΟΦΗ και τελευταίος δεξιά ο γκολκήπερ Δερμιτζάκης, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» κάτω απο τα γκολπόστ του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ όπως μαρτυράει και η φωτογραφία είναι μια οικογένεια, Ελληνες και ξένοι παίκτες μαζί, είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα, ώστε να επαναφέρουν τον ΟΦΗ εκεί που πραγματικά αξίζει.

Μπράβο παιδιά!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics