Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2016
 

«Η νίκη και η πρόκριση του ΟΦΗ είναι δίκαιη» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση του ΟΦΗ επί του Αχαρναικού στη Νέα Σμύρνη με 2-0. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι το Κύπελλο ενδιαφέρει την κρητική ομάδα, καθώς θα βρεθεί αντίπαλη με ομάδες Σούπερ Λίγκ, εκεί που ανήκει δηλαδή ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του ΟΦΗ, μετά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη στον ΟΤΕ-TV.

Οπως είπε «στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Μετά όμως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και κερδίσαμε δίκαια. Είμαστε ένα κλίκ παραπάνω απο τον αντίπαλο σαν ομάδα».

Για τις απουσίες που είχε ο ΟΦΗ ανέφερε πως «είχαμε απουσίες, αλλά έχω και αρκετούς παίκτες και μπορώ να καλύψω τα κενά».

Για τα παιχνίδια Κυπέλλου, τόνισε πως «προπονούμαστε δυο μήνες και είχαμε προετοιμάσει μια διαφορετική ομάδα για αυτά τα παιχνίδια. Λόγω κάποιων απουσιών, αλλάξαμε κάποια πράγματα, αλλά πετύχαμε την πρόκριση που ήταν ο στόχος».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στο Κύπελλο και την πρόκριση, ανέφερε ότι

«το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, όπως και η πρόκριση. Εαστε καλύτερη ομάδα.

Εμείς θέλουμε να είμαστε στο Κύπελλο, γιατί το σύστημα διεξαγωγής θα μας φέρει αντιπάλους με ομάδες Σούπερ Λίγκ και εμεις θέλουμε να φέρουμε τέτοιες ομάδες στο γήπεδο μας, γιατί και εμείς ανήκουμε στην Α' Εθνική».

Η φωτογραφία είναι απο το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αχαρναικό στη Νέα Σμύρνη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics