Breaking News
15 Οκτωβρίου 2016

«Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον ΑΟΧανιά, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ (0-1) στα Περβόλια.

Ο Νίκος Νιόπλιας υπογράμμισε ότι «πέρα απο το πρωτο δεκάλεπτο, που η ομάδα δεν ήταν καλή, έστρωσε στη συνέχεια. Ηταν ένα καλό φιλικό για να δούμε την ομάδα σε συνθήκες αγώνα. Η ομάδα είναι έτοιμη. Εχει κλείσει τρείς μήνες προετοιμασίας και ευτυχώς έχει δώσει δυο επίσημα παιχνίδια για το Κύπελλο. Είναι κουραστική αυτή η κατάσταση με τα συνεόμενα φιλικά. Περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ».

Στην φωτογραφία η ομάδα του ΟΦΗ ως παρατάχθηκε στο φιλικό με τον ΑΟΧανιά στα Περβόλια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics