Breaking News
10 Ιουλίου 2017

Με αφορμή την μεταγραφή του Αρμιτσε Ορτέγκα, ο οποίος συμφώνησε με τον ΟΦΗ ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Κώτσιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

 

"O Oρτέγκα είναι ένας ποιοτικός παίκτης, που θα μπορούσε να παίζει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΦΗ τον είχε ως μεταγραφικό στόχο και στο παρελθόν, αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να τον πάρει νωρίτερα. Τα καταφέραμε τώρα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι πολύ γρήγορος, είναι εξαιρετικός ντριπλέρ και γενικά έχει τα στοιχεία που θέλαμε για τη συγκεκριμένη θέση, του ακραίου επιθετικού».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε πως «προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες. Σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Δεν βιαζόμαστε. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Γίνεται κάτι πολύ καλό πιστεύω. Όταν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια μεταγραφή, θα το κάνουμε».

KOSTIS TVSPORT 1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics