Breaking News
08 Νοεμβρίου 2017

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι μέσα από το viva.gr μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά, εισιτήρια, για τους εντός έδρας αγώνες.

Δείτε την διαδικασία που είναι εξαιρετικά απλή.
Η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με την viva.gr ήδη αποδίδει και στόχος είναι όχι μόνο να συνεχιστεί, αλλά να αποτελέσει μια ακόμη υπηρεσία για τον φίλαθλο κόσμο, που θέλει να παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΟΦΗ.Με τον τρόπο αυτό οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, μπορούν να  κλείνουν απο το κινητό τους, το τάμπλετ τους ή τον υπολογιστή τους, το εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ.
Η διαδικασία είναι απλή:
-Μπαίνετε στην σελίδα viva.gr.
-Eπιλέγετε την κατηγορία «Αθλητικά» και «Ποδόσφαιρο».
-Επιλέγετε την κατηγορία «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925-Εισιτήρια αγώνων».
-Επιλέγετε το «Εισιτήρια» και μεταφέρεστε σε ένα γράφημα του γηπέδου του ΟΦΗ, μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τη διαθέσιμη θέση που θέλετε να αγοράσετε εισιτήριο, στην αντίστοιχη τιμή.
Ο τρόπος είναι απλός και εύκολος για τους χρήστες του διαδικτύου και είναι μια πολύ καλή πρόταση για εκείνους, που θέλουν να κλείνουν νωρίς το εισιτήριο τους, για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ.
Στο παρακάτω link μπορείτε να δοκιμάσετε την παραπάνω διαδικασία και να κλείνετε το εισιτήριο για τον κάθε εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ:
http://www.viva.gr/tickets/sports/?rn=1#filter=.football

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics