Breaking News
09 Νοεμβρίου 2017

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό, στο Γεντί Κουλέ (Κυριακή 12/11, 3μμ).

Δυο νέα προβλήματα απασχολούν το Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς ο Δημήτρης Κομεσίδης, έχει ένα χτύπημα στο φρύδι και ο Δημήτρης Σιώπης ένα χτύπημα στη μέση, από την προπόνηση της Τετάρτης (8/11).  Και οι δυο έκαναν θεραπεία.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (10/11) θα φανεί αν οι παίκτες θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Kανονικά γυμνάστηκε ο Λεάλ, που είχε δυο μέρες άδεια απο την τεχνική ηγεσία για προσωπική του υπόθεση και ο Μάρτος, που δείχνει να ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κοιλιάρα, Πλευράκη, Μονιάκη, Περογαμβράκη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics