Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΟΦΗ έκανε το ...καθήκον του στο Παγκρήτιο στάδιο.

 

Πήρε τη νίκη επί του Εργοτέλη με 2-4 και ανέβηκε μόνος στην δεύτερη θέση!

Εύκολη η επικράτηση του ΟΦΗ, ο οποίος αν και βρέθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα πίσω στο σκορ στο 11’ (Εντιαγιέ) αντέδρασε όπως έπρεπε και με τρία γκολ από τους Κουσκουνά, Μάρτος και Ορτέγκα, έκλεισε το ημίχρονο με 1-3.

Ο Εργοτέλης ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ του Σταμόπουλου στο 59’ (2-3), αλλά ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι στο 76’ με τον Ογκμποε.

Σπουδαίο ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο για τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, απέναντι στην ανοιχτή άμυνα του Εργοτέλη, την οποία οι παίκτες του ΟΦΗ τρύπησαν πολλές φορές.

Συγκλονιστική η παρουσία πάνω από 2 χιλιάδων θεατών του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στάδιο, βοήθησαν τον ΟΦΗ να φτάσει στη σημαντική νίκη.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Εντιαγιέ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Εφορτ (61' Μαζουλουξής), Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

Στον πάγκο οι: Κατσιμήτρος, Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης, Αγγελόπουλος, Κυριακίδης.

ΟΦΗ: Στρέζος, Nάστος, Ορτέγκα, Λεάλ (78' Χαντί), Κουσκουνάς, Μάρτος (61' Ογκμποε), Πουρτουλίδης (66' Ρούσσος), Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Χαντί, Μάνος, Κομεσίδης, Ογκμποε, Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής:Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Παπαδάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου).

4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου).

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

*Ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στο γήπεδο του ΟΦΗ και παρακολουθεί το παιχνίδι απο τα δημοσιογραφικά θεωρεία, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και άλλα στελέχη του ΟΦΗ.

*Στη ...θέση τους οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, στο Παγκρήτιο στάδιο, παρακολουθούν το παιχνίδι απο τη θυρα 11. Κατάμεστη η θύρα 11 απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ. O πολύς κόσμος του ΟΦΗ είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει και η διπλανή θύρα.

Πραγματικά εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στάδιο.

*Στο γήπεδο και ο Νίκος Νιόπλιας, παρακολουθεί το παιχνίδι απο τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

*Το πρώτο "αχ" της εξέδρας του ΟΦΗ ακούστηκε στη μεγάλη φάση του Κουσκουνά, στο 8', αλλά ο επιθετικός του ΟΦΗ έστειλε τη μπάλα άουτ απο τη μικρή περιοχή!

* Με μια εναέρια τούμπα, πανηγύρισε το γκολ ο Εντιαγιέ του Εργοτέλη.

*Ακολούθησε όμως αργότερα, ο καταιγισμός των γκολ απο τον ΟΦΗ, ο οποίος με τρία γκολ γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-3. Ηταν η σειρά των φιλάθλων του ΟΦΗ, για το δικό τους πάρτι στις εξέδρες!

*Εξαλλος με τους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος στην φάση του δευτέρου γκολ του Εργοτέλη.

*Καταχειροκροτείται ο Σέρτζιο Λεάλ απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ, αλλά και απο τους φιλάθλους του Εργοτέλη, τη στιγμή της αλλαγής του. Ομορφη στιγμή στο παιχνίδι.

*Mε τον κόσμο του πανηγύρισε ο ΟΦΗ μετά τη λήξη του αγώνα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

4' Ωραία αντεπίθεση για τον ΟΦΗ. Ο Κουσκουνάς βγήκε στον κενό χώρο, έδωσε δίπλα στον Ορτέγκα, ο οποίος σούταρε δυνατά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

8' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εξαιρετική σέντρα του Ορτέγκα απο δεξιά για τον Κουσκουνά, ο οποίος απο κοντά πλασάρει άουτ!

Κυρίαρχος ο ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ψάχνει τους διαδρόμους για ένα γρήγορο γκολ.

11' Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Εργοτέλης ανοίγει το σκορ. Κενό στην άμυνα του ΟΦΗ και ο Εντιαγιέ με κοντινό πλασέ σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

14' Ισοφαρίζει ο ΟΦΗ σε 1-1. Ο Κουσκουνάς ξανά στον κενό χώρο, πλασάρει σωστά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

17' Κίτρινη κάρτα στον Εντιαγιέ, που έπεσε επικίνδυνα πάνω στον Στρέζο.

22' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Κοιλιάρα να τρυπάει την άμυνα και να σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να φεύγει πάνω απο τα δοκάρια.

25' Το 1-2 για τον ΟΦΗ! Ο Λεάλ έβγαλε ωραία κάθετη στον Μάρτος, ο οποίςο μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά για το 1-2.

Ευκαιρία σε κάθε φάση για τον ΟΦΗ, ο οποίος μόλις κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, δημιουργεί προυποθέσεις στην ανοιχτή άμυνα του Εργοτέλη.

32' Το 1-3 για τον ΟΦΗ. Ωραία αντεπίθεση με τον Κοιλιάρα να βγάζει εξαιρετική πάσα στον Ορτέγκα, ο οποίος σταμάτησε τη μπάλα και πλάσαρε σωστά!

Ολική ανατροπή για τον ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκε ποίσω στο σκορ, αλλά απάντησε άμεσα με τρία γκολ!

Ο ΟΦΗ έχει κάνει πραγματικό πάρτι στην άμυνα του Εργοτέλη.

38' Φάτσα με το 1-4 ο ΟΦΗ. Ο Μάρτος πάτησε στη μπάλα στον Λεάλ, αυτός στον Ορτέγκα, ο οποίος αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Εργοτελη, που έδιωξε τη μπάλα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-3 ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ με το γκολ του Εντιαγιέ στο 11' και να βάλει τρία γκολ, με τους Κουσκουνά, Μάρτος και Ορτέγκα, ενώ είχε και ευκαιρίες για περισσότερα, στην ποβληματική άμυνα του Εργοτέλη.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

Καλύτερα πατάει ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε ένα ΟΦΗ που έχει δώσει χώρο.

59' Ο Εργοτέλης μειώνει σε 2-3. Σούτ του Σταμόπουλου μέσα απο την περιοχή, ο Στρέζος δεν μπορεί να αντιδράσει και η μπάλα στον ουρανό των διχτύων.

Δεν έχει καμία σχέση ο ΟΦΗα του πρώτου μέρους, με τον ΟΦΗ του δευτέρου. Επαναπαύθηκαν στο 1-3 του πρώτου μέρους οι παίκτες του ΟΦΗ. Απο το...τίποτα μπαίνουν σε κίνδυνο οι παίκτες του ΟΦΗ.

71' Κίτρινη κάρτα στον Μπούζα.

73' Ο Μπάτζιος σουτάρει μέσα απο την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στα σώματα και περνάει ο κίνδυνος για τον ΟΦΗ.

76' Το 2-4 για τον ΟΦΗ! Ο Μπολάκης βγάζει ωραία μπαλιά στον Κουσκουνά, ο οποίος κρατάει τους αμυντικους, ευνοείται ο Ογκμποε, που μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα!

78' Κίτρινη κάρτα στο Λεάλ τη στιγμή της αλλαγής του!

81' Ο διαιτητής χαρίζεται στη δεύτερη κίτρινη κάρτα (αποβολ.η) του Εντιαγιέ. Παράπονα απο το Νίκο Παπαδόπουλο.

84' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ για το 2-5 με τον Κουσκουνά να πλασάρει άουτ απο καλή θέση μέσα στην περιοχή.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-4

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics