Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2017

Να δούμε τι έκαναν το Σαββατοκύριακο τα τμήματα του ΟΦΗ σε όλα τα αθλήματα:

 

Στην Α1 πόλο, ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη και ιστορική του νίκη στην Α1 κατηγορία της υδατοσφαίρισης. Κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 7-5 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Στην Α’ Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο, οι γυναίκες του ΟΦΗ, γνώρισαν βαριά ήττα (5-0) από τις ισχυρές Αμαζόνες Δράμας, σε παιχνίδι που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην Α2 βόλει, ο ΟΦΗ πέτυχε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Καλαμάτας με 3-1 σετ, στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Στην Γ’ Εθνική μπάσκετ, ο ΟΦΗ πέτυχε δύσκολη νίκη επί του Αρη Πετρούπολης με 77-76 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα Νέων του ΟΦΗ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football league, έφερε 2-2 με την Καλλιθέα εκτός έδρας.

Ενώ ο ΟΦΗ’ 94 για την Β2 ΕΠΣΗ κέρδισε τον Αγιο Δημήτριο με 5-1.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics