Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2017

Ατομικό ακολούθησε τη Δευτέρα (18/12)ο Σέρχιο Λεάλ, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/12, 15:00) με τον Πανιώνιο, για το Κύπελλο.

 

Στην ίδια μοίρα είναι οι Ορτέγκα και Κοιλιάρας, που θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις, κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μάρτο, Μονιάκη, Οικονόμου και Περογαμβράκη, γι αυτό το ματς, όπως και στον Άγγελο Χαντί, που θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Ιορδανίας.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, όσοι έπαιξαν κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία, με τους εναπομείναντες να γυμνάζονται κανονικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics