Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2017

Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε την Τρίτη (19/12) η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι της Πέμπτης (21/12) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Οι Λεάλ, Κοιλιάρας και Ορτέγκα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι και προστέθηκαν στα προβλήματα τραυματισμών  που αντιμετωπίζει η ομάδα (Μάρτος, Οικονόμου, Περογαμβράκης, Μονιάκης).

Κοιλιάρας και Ορτέγκα δεν αγωνίστηκαν ούτε στο παιχνίδι με τον Αρη και το τεχνικό επιτελείο έκρινε ότι δεν είναι έτοιμοι, ενώ και ο Λεάλ έχει ενοχλήσεις στην γάμπα (από το παιχνίδι με τον Αρη, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή) και θα προφυλαχθεί.

Στα προβλήματα προστίθεται και αυτό του Δημήτρη Σιώπη, ο οποίος με προσφυγή που έστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ, διεκδικεί την οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπο του.

Πλέον το θέμα ανήκει στην διοίκηση της ομάδας, για το διευθετήσει αναλόγως.

Εκτός πλάνων είναι και ο Χαντί, ο οποίος βρίσκεται στην Ιορδανία, για υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας, την πρόσκληση της οποίας αποδέχθηκε (έχει πατέρα Ιορδανό), για να συμμετάσχει.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση.

Η αποστολή του ΟΦΗ το μεσημέρι της Τετάρτης (20/12) θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα  για το παιχνίδι της Πέμπτης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics