Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2017

O Φανούρης Βτσινάς φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ για να ηγηθεί διοικητικά της Κρητικής ομάδας , στη θέση του Φώτη Τσάλου, ό οποίος θεωρείται ακατάλληλος απο τους μετόχους για να οδηγήσει τον ΟΦΗ στην επίτευξη της ανόδου .

 

Αντιπροσωπεία των μετόχων συναντήθηκε το βραδύ της Τρίτης με τον κ.Βατσινά και του προτάθηκε να επιστρέψει μετά από 10 χρόνια στον ΟΦΗ και να πάρει τα διοικητικα ηνία -αντί του Φώτη Τσάλου.

Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί επίσημα στην ετησία  Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που είναι προγραμματισμένη για την προσεχη Παρασκευη 29/12 (7 μ.μ. στο γήπεδο του ΟΦΗ) ή στις 15/1 αν σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία.

Ο πρωην πρόεδρος του ΟΦΗ είναι αυτη τη στιγμή η μοναδική λύση καθώς δεν προχώρησαν οι επαφές που είχε στην Αθηνά παλιός παράγοντας της ομάδας . Συμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Φανούρη Βατσινά  φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη και την πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ που συναίνεσαν καθώς δεν βλέπουν άλλη λύση για να βγει η ομάδα από την πολύ δυσκολη θέση που βρίσκεται.

Ο Βατσινάς που δεν επιβεβαίωσε ουτε διέψευσε το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ, είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι του 2010 το 67,57% των μετοχών στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Κουράκη 

Πάντως οι όποιες εξελίξεις πρέπει να τρέξουν άμεσα στον ΟΦΗ γιατί τέλη της τρέχουσας εβδομάδας λήγει το τελεσίγραφο του Νικου Παπαδόπουλου και των παικτών του ΟΦΗ που ζητάνε τη λύση των οικονομικών προβλημάτων για να συνεχίσουν στην ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics