Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2017

Ο προπονητής και όλοι οι ποδοσφαιριστες του ΟΦΗ είχαν συμφωνήσει να επιστρέψουν όλοι μαζί μετά την άδεια των Χριστουγέννων και να περιμένουν την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, ώστε να αποφασίσουν μετά για τη στάση που θα κρατήσουν, απέναντι στις οικονομικές οφειλές που υπάρχουν προς την ομάδα.

 

Ωστόσο κάποιοι δεν θέλουν να περιμένουν άλλο και τραβούν το δικό τους δρόμο. Ο Κουσκουνάς, έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, ενώ οι Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Πέμπτης (28/12). Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για άλλες δύο προσφυγές.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μετά το ρεπό των Χριστουγέννων, ωστόσο η επιστροφή της ομάδας, συνδιάστηκε με απουσίες.
Συγκεκριμένα οι Μάρτος και Χαντί απουσίασαν με άδεια που έχουν λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο.
Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλη, οι οποίοι χωρίς να έχουν παραπάνω άδεια,  δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και πλέον το θέμα μεταφέρεται στη διοίκηση.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, θέμα το οποίο επίσης, μεταφέρεται πλέον στην διοίκηση της ομάδας.
Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο, είχαν συμφωνήσει, πριν την άδεια των Χριστουγέννων να περιμένουν την Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν η στάση τους, απέναντι στις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.
Ωστόσο, από ότι φαίνεται, κάποιοι παίκτες αποφάσισαν διαφορετικά.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/12) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics