Breaking News
12 Ιανουαρίου 2018

 

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (12/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/1, 3μμ) με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Την 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι:  Στρέζος, Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος,Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης.

Eκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίες Περογαμβράκης και Οικονόμου.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα την Παρασκευή (12/1) το απόγευμα και από εκεί με το πούλμαν του ΟΦΗ θα μεταβεί στο Αίγιο, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο.

Στο Ηράκλειο θα επιστρέψει ξανά αεροπορικώς,  το βράδυ μετά το παιχνίδι.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics