Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2018

To Σάββατο (10/2) στις 5μμ αντί την Κυριακή (11/2) στις 3μμ που είχε αρχικά οριστεί θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Βέροια στο Γεντί Κουλέ, για την 16η αγωνιστική της Football league.

 

H Football league απάντησε θετικά στο αίτημα του ΟΦΗ, για αλλαγή ημέρας του αγώνα, λόγω του καρναβαλιού που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου. Το παιχνίδι ΟΦΗ-Βέροια θα καλυφθεί από την WEB-TV της ΕΡΤ.

*Την Τρίτη (6/2) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα αξιολογήσει τους τραυματίες Λεάλ, Κοιλιάρα και Ντίνα, για το κατά πόσο θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τη Βέροια που θα γίνει τελικά το Σάββατο (10/2, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ. Ειδικά για τον Ντίνα, οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι, είναι πολλές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics