Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2018

O πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Γιώργος Μακρής, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή πορεία των Κρητικών αλλά και στην υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μακρής στον Athletic Radio 104,2

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει πολλές φορές ότι γνωρίζει να εκτιμά πρόσωπα και καταστάσεις. Περίμενα την υποδοχή του κόσμου, θα έχω πάντα στο μυαλό μου αυτόν τον κόσμο γιατί εκείνος ήταν που με ανέδειξε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ: «Δυστυχώς δεν μου άφησε καλή εντύπωση γιατί παρότι έγινε, ότι έγινε με εμάς πριν από τρία χρόνια, ο ΟΦΗ ταλαιπωρείται ακόμα με διοικητικά προβλήματα. Αυτή η φανέλα, αυτό το γήπεδο είναι στοιχεία που δίνουν στον κόσμο, κάτι το διαφορετικό. Όταν κερδίζει η ομάδα, όλα είναι καλά και τα προβλήματα «σκεπάζονται», όμως δεν συμβαίνει το αντίθετο όταν δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα. Κάποια προβλήματα πρέπει να λυθούν κάποια στιγμή. Ο ΟΦΗ έχει την δυναμική του «Γεντί Κουλέ» και κατ’ αυτόν τον τρόπο, βγαίνει αυτή η αύρα».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΟΦΗ μέσα από αυτά τα προβλήματα: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο για όλα τα παιδιά, τους ένωσαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, το έδειξαν μέσα στο γήπεδο και είναι επαγγελματίες. Είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν, σίγουρα θα πίστεψαν σε κάτι για να μπορέσουν να βγάλουν μέσα στο γήπεδο όλη αυτήν την δύναμη. Δεν γνώριζα την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων, νόμιζα ότι τα πράγματα είχαν στρώσει. Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά και ξαφνικά έγινε, ότι έγινε».

Για το «Θ. Βαρδινογιάννης»: «Αυτή είναι η δυναμική του γηπέδου. Είναι μεγάλη και το ζήσαμε και πριν από τρία χρόνια όταν υπήρχαν παιδιά που έπαιζαν για πρώτη φορά και όμως κέρδιζαν ανώτερους αντιπάλους».

Για ΟΦΗ, Άρη και Παναχαϊκή: «Αυτό που μου έδειξαν είναι ότι αυτές οι τρεις ομάδες είναι και οι πιο σταθερές του πρωταθλήματος. Με τον υποβιβασμό περισσότερων ομάδων, το πρωτάθλημα έγινε πιο ανταγωνιστικό και πιστεύω πως θα είναι ένας μαραθώνιος μέχρι το τέλος».

Για την πίστη που βγάζουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο: «Το πιο σημαντικό είναι ότι το πιστεύουν και τα ίδια τα παιδιά. Ο προπονητής παίζει μεγάλο ρόλο, εμπνέει και όλους τους παίκτες. Αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο, είναι πολύ καλός προπονητής και πρέπει να στηριχθεί από όλους».

Για πιθανή επιστροφή του στον ΟΦΗ: «Μακάρι να υπάρξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα το ήθελα και εγώ. Όμως για να επιστρέψω, θα πρέπει να μπορώ να προσφέρω κιόλας».

Για την εικόνα που αποκόμισε ο ίδιος παίζοντας ως αντίπαλος των τριών πρώτων: «Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά. Αν δεν πιάσουμε καλή απόδοση, δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Από τις τρεις ομάδες, η Παναχαϊκή ήταν η μόνη που παίξαμε εντός έδρας. Παίζει μεγάλο ρόλο και το τι κάνει ο καθένας στα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί αυτά είναι που πρέπει να προσέξει. Ο ΟΦΗ πρέπει να προσέξει αυτά τα παιχνίδια,. Σίγουρα, ο ΟΦΗ ήταν ο πιο εντυπωσιακός από τις τρεις ομάδες που αντιμετωπίσαμε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics