Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2018

Εβαλε ένα καταπληκτικό γκολ στη Σπάρτη και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΟΦΗ (0-3) την περασμένη αγωνιστική.

 

Ο Δημήτρης Μαχαίρας μίλησε στην ιστοσελίδα gentikoule.gr για την προσπάθεια του ΟΦΗ για την άνοδο, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Footballleague, αλλά και τη δική του παρουσία στην κρητική ομάδα, στις τάξεις της οποίας προστέθηκε τον Ιανουάριο.

Για το καταπληκτικό γκολ έβαλε στη Σπάρτη: 

«Όταν κερδίσαμε το φάουλ, με φώναξε ο προπονητής μου πριν την εκτέλεση και μου είπε να κάνω εγώ το σουτ. Τα παιδιά μου έστρωσαν την μπάλα, εκείνη πήγε μέσα και τέλος καλό, όλα καλά».

Για την αφιέρωση όλης της ομάδας προς τον Ανέστη Νάστο:

"Ο Ανέστης είχε την αγωνία του, μετά το τέλος του αγώνα όλα τα παιδιά μάθαμε ότι όλα πήγαν καλά  με τη γέννα και όλοι μας έπρεπε να αφιερώσουμε το γκολ σε εκείνον. Μπροστά στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όλοι είμαστε μια γροθιά".

Για την παρουσία του στην ενδεκάδα:

 «Δεν έχει σημασία αν παίζω εγώ ή κάποιο άλλο παιδί. Σημασία έχει ο στόχος που έχει θέσει ο ΟΦΗ και δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Για τις εντυπώσεις του από τον ΟΦΗ:

«Από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκα στην ομάδα, με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ο προπονητής μας. Μας έχει κάνει πολύ δεμένους και όλοι σκεφτόμαστε πως δεν έχει σημασία αν θα παίζω εγώ ή κάποιος άλλος αλλά να κερδίζει ο ΟΦΗ. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης μας και μαζί του προχωράμε και εμείς δουλεύοντας μόνο για το καλό του ΟΦΗ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics