Breaking News
09 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (9/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (11/3, 3μμ) με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ, μπήκε στην τελική της ευθεία.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είδε ξανά το Γιάννη Κοιλιάρα να ακολουθεί το πρόγραμμα δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα τον έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι.

Αντίθετα ατομικό και θεραπεία ακολούθησαν και πάλι οι Μονιάκης και Μαχαίρας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση.

Το ίδιο και ο Φαζός, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και κάνει και αυτός ατομικό και θεραπεία.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (10/3, 12μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Πηγή φωτογραφίας: Πέτρος Ανδρουλάκης (τηλ: 6971741097)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics