Breaking News
10 Μαρτίου 2018

Ενα σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει για την επάνοδο του στην Σούπερ Λίγκ, βρήκε ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία, Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος έχει βοηθήσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

 

"Είναι μια σημαντική και πολύτιμη συμβολή, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να επανέλθει ο ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται" αναφέρει στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία ευχαριστεί τον επιχειρηματία και του ζητάει να συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα, "ώστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς, να πανηγυρίσουμε την άνοδο!".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 :

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική του βοήθεια προς την ομάδα μας, το τελευταίο διάστημα.

Είναι μια σημαντική και πολύτιμη συμβολή, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να επανέλθει ο ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Στην  συνάντηση που είχαν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925,  με τον κ. Αντώνη Παπαδάκη, διακρίναμε τις καλές του προθέσεις και την επιθυμία του να βοηθήσει όσο μπορεί την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας.

Από την πλευρά μας, του έγινε γνωστό, ότι τον θέλουμε και στη συνέχεια δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς, να πανηγυρίσουμε την άνοδο!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics