Breaking News
11 Μαρτίου 2018

Το σερί του ΟΦΗ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ καλά κρατεί.

 

Η κρητική ομάδα, καθάρισε και τα Τρίκαλα με 3-0 και έκανε το 8Χ8 και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

Σπουδαίο ποδόσφαιρο από τον ΟΦΗ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και εκπληκτική η ατμόσφαιρα και πάλι στο Γεντί Κουλέ, με πάνω από 6 χιλιάδες θεατές να αποθεώνουν τον ΟΦΗ!

Η νίκη δεν ήταν εύκολη για τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε ατυχίες στο παιχνίδι και αναγκαστικές αλλαγές των Παπαστεριανού και Βουό, αλλά με την εκπληκτική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ πρόσφερε και πάλι σκόρ και θέαμα, κάνοντας μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, δεν είχε σκόρερ τoυς συνήθεις ύποπτους  Μάνο-Βουό-Κουτσιανικούλη, αλλά βρήκε σκοράρισμα από τον εξαιρετικό Σέρτζιο Λεάλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 5’ μετά από ασίστ του Μάνου, ενώ ο παίκτης «κλειδί» ήταν ο Νίκος Βαφέας.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο σε ρόλο αμυντικού μέσου, προκειμένου να καλύψει την αποχώρηση του τραυματία Παπαστεριανού, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο «λύθηκαν» τα πόδια του και πέτυχε δυο υπέροχα γκολ.

Το ένα στο 63’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λεάλ και το άλλο στο 68’ μετά από ωραία προσπάθεια του Ντίνα, η είσοδος του οποίου στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε επιθετικά και δημιουργικά τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι με το Λεάλ στο 59’ σε μια φάση όπου ο Ουρουγουανός από 35 μέτρα,  με φαλτσαριστό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο  δοκάρι σε μια φάση, που αν κατέληγε γκολ, θα…  βούλιαζε το Γεντί Κουλέ!

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες για… αστρονομικό σκορ, αλλά το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Tεβεκέλης (Μακεδονίας.

Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής).

4ος Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (78' Κοέλιο), Βουό (46' Ντίνας), Μάνος, Παπαστεριανός (14' λ.τ.Βαφέας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Ντίνας, Κοέλιο, Πουρτουλίδης, Τοζπούζης, Κοιλιάρας.

Η ενδεκάδα των Τρικάλων (Θωμάς Γράφας): Aποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70' Ν' Ντουλουλού), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Σαχινίδης, Ζγκούρη (55' Χιντζίδης), Τσίπρας (77' Τσιάρας), Γροντής.

Στον πάγκο οι: Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Τσιάρας, Ν' Ντουλού, Λεάντρο, Τουγλής, Κατσαντώνης.

MIKΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

* Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συγχαίρει την ομάδα Κ14 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ.

* Η ομάδα των Τρικάλων κατέθεσε λουλούδια στην καρέκλα του Ευγένιου Γκέραρντ πριν το παιχνίδι.

*Δυο πρώην παίκτες του ΟΦΗ στην ομάδα των Τρικάλων. Ο Βασίλης Σαχινίδης, που βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ επι εποχής Γ' Εθνικής. Στην ομάδα των Τρικάλων και ένα παιδί απο τις υποδομές του ΟΦΗ, ο Γιώργος Τουγλής.

* Πολύ κόσμος και σε αυτό το παιχνίδι του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Πάνω απο 5 χιλιάδες θεατές στις εξέδρες και σε αυτή τη μάχη του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics