Breaking News
10 Μαρτίου 2018

Με το Γιάννη Κοιλιάρα στην αποστολή, αλλά χωρίς τους τραυματίες Μονιάκη, Μαχαίρα και Φαζό, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Κυριακής (11/3, 3μμ), με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ. Στόχος του ΟΦΗ το 8Χ8 και ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

 

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (10/3) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/3, 3μμ) με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 παίκτες.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι:  Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Φαζός, Μονιάκης, Οικονόμου, Πλευράκης, Μαχαίρας,Περογαμβράκης, Νοικοκυράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics