Breaking News
15 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (15/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Καλλιθέα (17/3, 3μμ) έφτασε στην κορύφωση της.

 

Ο Δημήτρης Μαχαίρας, συνέχισε και την Πέμπτη, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το  κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οριστική απόφαση θα ληφθεί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, αλλά φαίνεται ότι οι πιθανότητες δεν είναι πολλές,  να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Να σημειωθεί ότι κόντρα στην Καλλιθέα, δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Παπαστεριανός και Βουό.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλιθέα, με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα «πετάξει» για την πρωτεύουσα την Παρασκευή το απόγευμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics