Breaking News
16 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (16/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα (Σάββατο, 17/3, 3μμ).

 

Ο Δημήτρης Μαχαίρας δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προστέθηκε και αυτός, στις απουσίες των Παπαστεριανού και Βουό, οι οποίοι δεν θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή. Μέσα σε αυτούς και ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος 6.5 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού), δείχνει έτοιμος να βοηθήσει και αυτός, την προσπάθεια της ομάδας.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι : Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος,Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Μαχαίρας, Βουό, Τοπούζης Νοικοκυράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics