Breaking News
28 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (28/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/3, 3μμ) με την Παναχαική, στην Πάτρα.

 

Ο Γιάννης Ποτουρίδης, λόγω ενοχλήσεων στον γόνατο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και προστέθηκε στους τραυματίες Μονιάκη, Παπαστεριανό, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι.

Οι επόμενες δυο προπονήσεις θα δείξουν αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι.

Με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (29/3) στο Γεντί Κουλέ (λόγω κάποιων εργασιών που γίνονται στο ΒΑΚ), η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με την Παναχαική, θα μπεί στην τελική  της ευθεία.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι, με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Την Παρασκευή το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics