Breaking News
29 Μαρτίου 2018


ΟΦΗ: Συνάντηση με αισιόδοξα μηνύματα για την αδειοδότηση

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον ΟΦΗ σχετικά με την αδειοδότηση, την ώρα που χθες πραγματοποιήθηκε άτυπη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.


Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Football League ισοβαθμώντας με τον Άρη και μόνο με... αυτοκτονία θα απωλέσει την άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.


Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια συγκεντρώνουν και οι εξωαγωνιστικές διεργασίες όσον αφορά την εξασφάλιση αδειοδότησης. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη άτυπη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με τους Δημήτρη Τζιράκη και τον Αντώνη Παπαδάκη μέσω του δικηγόρου να δίνουν έχουν εκπροσώπηση.

Στην συζήτηση που έγινε με άξονα τα οικονομικά κατέληξαν στο συμπέρασμα της ομαλοποίησης της κατάστασης μετά και την επιστολή που είχαν στείλει οι παίκτες της ομάδας και άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία πως δεν θα προκύψουν προβλήματα σε σχέση με την αδειοδότηση.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics