Breaking News
29 Μαρτίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (29/3) το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ, η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/3, 3μμ) με την Παναχαική στην Πάτρα, έφτασε στην κορύφωση της.

 

Ο Γιάννης Ποτουρίδης  ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.

Ετσι, οι τραυματίες Μονιάκης και Παπαστεριανός, είναι τα μοναδικά προβλήματα του ΟΦΗ, για το παιχνίδι.

Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (11.30 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Παναχαική.

Μετά τον τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στην Πάτρα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Πάτρα με το πούλμαν της ομάδας.

*Την προπόνηση της Πέμπτης (29/30 στο Γεντί Κουλέ, παρακολούθησαν ο Γιώργος Αλετράς, ο Κώστας Καζανάκης και ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης. Μετά την προπόνηση, είχαν μια σύντομη συζήτηση με το Νίκο Παπαδόπουλο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics