Breaking News
31 Μαρτίου 2018

Η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Παναχαική-ΟΦΗ, από το γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα.

 

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων).

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας),

4ος: Κορδολαίμης (Αν.Αττικής).

H ενδεκάδα της Παναχαικής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Προπονητής: Σωκράτης Οφρυδόπουλος):

Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος,Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46' Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραίτης.

Στον πάγκο οι: Βρονταράς, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μακρυδημήτρης.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Παναχαική (Προπονητής: Νίκος Παπαδόπουλος):

Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης (58' λ.τ Περογαμβράκης), Ποτουρίδης (17' λ.τ. Βαφέας).

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Λεάλ, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

*Συγκλονιστική η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στην Πάτρα. Πάνω απο 500 άτομα στο γήπεδο. Ταξίδεψαν απο όλα τα μέρη της Ελλάδας, για να συμπαρασταθούν στον ΟΦΗ. Εξαιρετική η εικόνα στο γήπεδο και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ομορφη ποδοσφαιρικήατμόσφαιρα στο γήπεδο της Παναχαικής, λίγα λεπτά πριν απο τη σέντρα της αναμέτρησης. Περίπου 5 χιλιάδες οι θεατές στις εξέδρες, με μια πρόχειρη εκτίμηση.

Εικόνα που θα τη ζήλευαν σίγουρα πολλά γήπεδα της Σούπερ Λίγκ!

*Πολυμελής η διοικητική αποστολή του ΟΦΗ στην Πάτρα. Εκτός απο τους ...μόνιμους Ζερβάκη-Φασομιτάκη, στην Πάτρα βρίσκονται ο Γιώργος Αλετράς, ο Κώστας Καζανάκης, αλλά και ο παλιός παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ρεπανάκης και το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Γουρνιεζάκης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε! Πάμε ΟΦΗ!

1' Το πρώτο σουτ του αγώνα για την Παναχαική με το Μωραίτη, ο Στρέζος μπλοκάρει.

7' O Boυό απέναντι απο τον τερματοφύλακα της Παναχαικής, ανατρέπεται αλλά ο διαιτητής δεν τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα. Διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του ΟΦΗ για μια πεντακάθαρη φάση αποβολής. Κίτρινη κάρτα απο το διαιτητή, ο οποίος δεν άφησε και το πλεονέκτημα στον Κουτσιανικούλη, που είναι έτοιμος να σκοράρει. Δεν πήγε για μπάλα ο γκολκήπερ της Παναχαικής και έπρεπε να αποβληθεί. Εξαλλος ο Νίκος Παπαδόπουλος, με την απόφαση του διαιτητή Γρατσάνη. Μεγάλο λάθος του διαιτητή.

12' ΠΕΝΑΛΤΙ για τον ΟΦΗ, με την επανέναρξη του αγώνα. Απευθείας φάουλ του Ντίνα, η μπάλα στο χέρι του Μπουτζίκου, καθαρό χέρι, ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Μάνος και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!!!! 0-1 ο ΟΦΗ μέσα στην Πάτρα.

16' Απο θέση οφσάιντ ξεκινάει ο Μωραίτης την φάση για την Παναχαική. Ανάποδο ψαλίδι για τον επιθετικό της Παναχαικής, η μπάλα άουτ.

17' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ποτουρίδης που είχε πρόβλημα στο γόνατο δίνει τη θέση του στον Βαφέα.

21' ΓΚΟΟΟΟΛ. Το 0-2 για τον ΟΦΗ. Ο Κουτσιανικούλης με ωραίο σουτ με το αριστερό, η μπάλα κοντράρει στο κεφάλι του Λουμπαρδέα και καταλήγει στα δίχτυα. Εξαλλα πανηγύρια απο παίκτες και κόσμο του ΟΦΗ!!!

30' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ για το 0-3. Ο Μάνος δίνει έτοιμο γκολ στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος πλάσαρε μόνος απο το πέναλτι η μπάλα σύριζα άουτ!!! Τέλεια αντεπίθεση του ΟΦΗ!!

ΣΧΟΛΙΟ: Κυρίαρχος ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Εχει βάλει δυο γκολ με Μάνο και Κουτσιανικούλη και είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 (Κουτσιανικούλης). Φαρμάκι στις αντεπιθέσεις ο ΟΦΗ, έχει εκμεταλευτεί τα κενά της Παναχαικής στην άμυνα, ενώ δεν έχει απειληθεί απο τους γηπεδούχους.

Εμφάνιση ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίωρο στην Πάτρα.

Σπουδαίο πρέσινγκ απο ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του ΟΦΗ. Ακόμα και ο Βουό, έχει δώσει μεγάλες βοήθειες ανασταλτικά.

36' Κίτρινη κάρτα στον Ντίνα, τον οποίο παίζουν πολύ σκληρά οι γηπεδούχοι. Πρώην παίκτης της Παναχαικής ο Ντίνας.

38' Νέα αντεπίθεση του ΟΦΗ με το Μάνο, ο οποίος καθυστερεί να πλασάρει ή να δώσει στον αφύλακτο Βουό. Οταν το κάνει έχουν προλάβει να διώξουν οι αμυντικοί της Παναχαικής.

43' ΓΚΟΟΟΟΟΛ. Το 0-3 για τον ΟΦΗ. Εκπλητική αντεπίθεση του ΟΦΗ, με εξαιρετικό συνδιασμό Μάνου-Κουτσιανικούλη, ο τελευταίος με πάσα πάρε-βάλε στον Μάνο, έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (0-3). Δεύτερο γκολ ο Μάνος. Σπουδαία εμφάνιση ο ΟΦΗ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-3. Ονειρεμένο πρώτο 45λεπτο του ΟΦΗ στην Πάτρα και επίδειξη ισχύος!

46' Αλλαγή για την Παναχαική. Εξω ο Πολυχρόνης, μέσα ο Κυνηγόπουλος.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

49' Απειλεί η Παναχαική με τον Μωραίτη να πλασάρει απο κοντά, η μπάλα άουτ. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

50' Φάτσα με το 0-4 ο ΟΦΗ. Ο Λουμπαρδέας έκλεψε την τελευταία στιγμή τη μπάλα απο τον Κουτσιανικούλη που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

58' Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Κουτσιανοικούλης, μέσα ο Περογαμβράκης.

62' Ο Στρέζος διώχνει το σουτ του Κυνηγόπουλου μέσα απο την περιοχή.

65' Ο διαιτητής χαρίζεται στην δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπουτζίκο για φάουλ με κίνηση καράτε πάνω στο Μάνο. Κλωτσάνε στο ψαχνό οι παίκτες της Παναχαικής με την ανοχή του διαιτητή.

68' ΝΕΑ μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ, σε μια αντεπίθεση ...ζωγραφιά. Ο Βουό βγάζει τον Ντίνα, εκείνος για τον Περογαμβράκη αυτός βγάζει το Μάνο, ο οπίος πλασάρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν κάνει το χατ-τρικ και το 0-4 για τον ΟΦΗ!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics