Breaking News
31 Μαρτίου 2018

Αυτός ο ΟΦΗ είναι ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε επίδειξη ισχύος στην Πάτρα επί της Παναχαικής και με το καθαρό 0-3, πανηγύρισε μια ΜΕΓΑΛΗ νίκη που φέρνει πλέον τον ΟΦΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην άνοδο.

 

Κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα ο ΟΦΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ξανά ότι είναι με ΔΙΑΦΟΡΑ η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αυτήν την εποχή.

Πέτυχε την 11η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ένα καθαρό σκορ (0-3), το οποίο θα μπορούσε να είναι και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ με βάση τις ευκαιρίες, που ο ΟΦΗ έκανε στην Αγυιά.

Το ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΓΚ του ΟΦΗ έκοψε στα δυο την Παναχαική και ήταν το στοιχείο που του έδωσε τη ΚΑΘΟΛΙΚΗ επικράτηση στο παιχνίδι.

Οι αντεπιθέσεις του ΟΦΗ ήταν πραγματικές «ζωγραφιές».

Ο ΟΦΗ έκανε ένα πρώτο ημίχρονο ΟΝΕΙΡΟ, έβαλε ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, διαφύλαξε το αποτέλεσμα και έκανε και συντήρηση δυνάμεων για το παιχνίδι με τον Αρη, την προσεχή Τετάρτη, στο Γεντί Κουλέ!

Δυο γκολ ο Μάνος και ένα ο Κουτσιανικούλης στην εμφάνιση ΟΝΕΙΡΟ του ΟΦΗ στην Πάτρα.

Σε ένα παιχνίδι που ΚΑΝΕΙΣ δεν υστέρησε. ΟΛΟΙ ήταν ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα λάθος του διαιτητή Γρατσάνη (Τρικάλων), ο οποίος δεν απέβαλε τον γκολκίπερ της Παναχαικής (Σούλη), ο οποίος ανέτρεψε τον επιθετικό του ΟΦΗ, σε προφανή θέση για γκολ, ενώ δεν άφησε και τον Κουτσιανικούλη στην εξέλιξη της φάσης να σκοράρει, η «θεία δίκη» ήρθε  πριν καν κοπάσουν οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ.

Ο Ντίνας εκτέλεσε φάουλ, ο Μπουτζίκος με απλωμένο χέρι βρήκε τη μπάλα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι εκτέλεσε ψύχραιμα ο Μάνος και έκανε το 0-1, βάζοντας μπροστά τον ΟΦΗ στο 12’.

Ο ΟΦΗ ξαναδάγκωσε τον αντίπαλο του στο 21’. Ο Κουτσιανικούλης ελίχθηκε υπέροχα μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2) και αφού προηγούμενα αυτή βρήκε σε κεφάλι αμυντικού.

Στο 43’ ο ΟΦΗ έκανε το 0-3 σε μια αντεπίθεση για…σεμινάριο! Ο Κουτσιανικούλης έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Μάνο και αυτός ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε στην κόντρα επίθεση και άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να σκέφτεται και το παιχνίδι με τον Αρη, καθώς όλα στην Πάτρα είχαν κριθεί.

Η Παναχαική δεν είχε το ειδικό βάρος σαν ομάδα, να εμποδίσει την εντυπωσιακή επέλαση του ΟΦΗ, για την άνοδο, αλλά και για τον τίτλο.

Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ ξέφυγε 13 ΠΟΝΤΟΥΣ από την τρίτη θέση και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Αρη την Τετάρτη, παιχνίδι το οποίο ίσως κρίνει και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ της Football league.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων).

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας),

4ος: Κορδολαίμης (Αν.Αττικής).

H ενδεκάδα της Παναχαικής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Προπονητής: Σωκράτης Οφρυδόπουλος):

Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80' Μουστακόπουλος),Σωτηράκος, Φωτάκης (72' Αντνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46' Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραίτης.

Στον πάγκο οι: Βρονταράς, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μακρυδημήτρης.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Παναχαική (Προπονητής: Νίκος Παπαδόπουλος):

Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Βουό (78' Πουρτουλίδης), Μάνος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης (58' λ.τ Περογαμβράκης), Ποτουρίδης (17' λ.τ. Βαφέας).

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Λεάλ, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

*Συγκλονιστική η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στην Πάτρα. Πάνω απο 500 άτομα στο γήπεδο. Ταξίδεψαν απο όλα τα μέρη της Ελλάδας, για να συμπαρασταθούν στον ΟΦΗ. Εξαιρετική η εικόνα στο γήπεδο και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ομορφη ποδοσφαιρικήατμόσφαιρα στο γήπεδο της Παναχαικής, λίγα λεπτά πριν απο τη σέντρα της αναμέτρησης. Περίπου 5 χιλιάδες οι θεατές στις εξέδρες, με μια πρόχειρη εκτίμηση.

Εικόνα που θα τη ζήλευαν σίγουρα πολλά  γήπεδα της Σούπερ Λίγκ!

*Πολυμελής η διοικητική αποστολή του ΟΦΗ στην Πάτρα. Εκτός απο τους ...μόνιμους Ζερβάκη-Φασομιτάκη, στην Πάτρα βρίσκονται ο Γιώργος Αλετράς, ο Κώστας Καζανάκης, αλλά και ο παλιός παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ρεπανάκης και το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Γουρνιεζάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics