Breaking News
31 Μαρτίου 2018

«Μεγάλη νίκη, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο» χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ, επί της Παναχαικής στην Πάτρα (0-3), ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ήταν συγκινημένος στην συνέντευξη τύπου και τόνισε ότι «συνεχίζουμε σοβαροί, δεν έχει τελειώσει τίποτα», ενώ για το προσεχές παιχνίδι με τον Αρη, ανέφερε ότι «στόχος μας είναι να πάρει χαρά ο κόσμος μας». Δάκρυσε στην συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος ανέφερε ότι «είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες στον ΟΦΗ».


Αναλυτικά οι αναφορές στην συνέντευξη τύπου:
O τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι: «Είχαμε μία άψογη φιλοξενία, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Παναχαϊκής. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο δύο μεγάλων ομάδων και καλών στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το ματς, πάνω στο πλάνο μας, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα πολύ καλή στο τρανζίσιον. Η Παναχαϊκή κάποιες στιγμές είχε την κατοχή, αλλά ελάχιστες φορές κινδυνεύσαμε. Είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που φαίνεται ότι σε λίγο καιρό, θα είναι εκεί όπου αξίζει. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, μέχρι να γίνει μαθηματικά, θα είμαστε σοβαροί για να παίρνουμε νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο μας για τη στήριξη. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την εικόνα της και αυτό που βγάζει».
Αν περίμενε η ομάδα του να κερδίσει τόσο εύκολα: «Δεν κερδίσαμε εύκολα, δεχτήκαμε πίεση αρκετές φορές, αλλά είχαμε καλή τακτική και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Βγήκε το σχέδιό μας, αλλά δεν κερδίσαμε εύκολα».
Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Στόχος μας είναι να πάρει χαρά ο κόσμος μας».
O Γιάννης Κοιλιάρας, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, τόνισε ότι :«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικός, πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Εγώ προσωπικά νιώθω ευλογημένος που παίζω στον ΟΦΗ. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες (σε εκείνο το σημείο βούρκωσε). Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την προσπάθειά της. Έχω περάσει από εδώ σε δύσκολα χρόνια. Όσον αφορά το ματς, κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα από όλα τα ματς της χρονιάς. Μας βγήκαν όλα, έχουμε ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε για τη νίκη με τον Άρη».
Ο προπονητής της Παναχαικής Σωκράτης Οφροδόπουλος, υπογράμμισε ότι: “είχαμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Όταν χάνεις στο ημίχρονο με 3-0, είναι δύσκολο αποτέλεσμα, τα παιδιά μας δεν έχουν συνηθίσει να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις, είναι πιο άπειρα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, γιατί ήταν εξαιρετικός και ποιοτικός. Το χειροκρότημα ήταν ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθειά των παιδιών. Είναι μία χρονιά κομβική για την Παναχαϊκή, η προσπάθειά μας συνολικά νομίζω είναι καλή. Θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα ματς, να πάρουμε νίκες”.

Αν υπάρχει ο στόχος 3ης θέσης: “Η Παναχαϊκή έχει στόχο να είναι εκεί που είναι τώρα. Δηλαδή να είμαστε στην 3η θέση μέχρι το τέλος. Αν ήμασταν στην 4η θέση, θα θέλαμε να πάμε στην 3η”.
Για τη συγκομιδή βαθμών, στα τελευταία παιχνίδια: “Κάναμε λάθη αρκετά και τα πληρώσαμε”.

Πηγή:sporfmpatras.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics