Breaking News
31 Μαρτίου 2018

«Μπράβο παιχταράδες μου! Μπράβο!»

 

Με τα λόγια αυτά ο χαμογελαστός Νίκος Παπαδόπουλος, μπήκε στα αποδυτήρια, μετά το διπλό στην Πάτρα (0-3) για να συγχαρεί τους παίκτες του για την μεγάλη νίκη, που φέρνει τον ΟΦΗ πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook το video με τα συγχαρητήρια του «τιμονιέρη» της ομάδας, στους παίκτες του.

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι το καλύτερο δυνατό και πλέον η σκέψη όλων είναι στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ (4/4/, 3μμ).

Δείτε το VIDEO που ανέβασε η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της, στο Facebook λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα στην Πάτρα, όπου ο ΟΦΗ πέτυχε νίκη-θρίαμβο με μεγαλειώδη εμφάνιση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics