Breaking News
02 Απριλίου 2018

Ο ΟΦΗ πέρασε επιβλητικά  και από την Πάτρα (0-3), κάνοντας το 11Χ11 και συνεχίζει στην πρώτη θέση της Football league,  αλλά στο +13 από την τρίτη θέση, ωστόσο η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο παιχνίδι της Τετάρτης (4/4, 3μμ) με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ.

 

Ο ΟΦΗ με νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του, ουσιαστικά «κλειδώνει» το στόχο της ανόδου και επικεντρώνεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα πανηγύρια και ο ενθουσιασμός καλά κρατούν στην κρητική ομάδα για την εκπληκτική της πορεία το τελευταίο τρίμηνο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, από την πρώτη στιγμή μετά τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα, έσπευσε να βάλει φρένο στους πανηγυρισμούς.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη. Θα πανηγυρίσουμε όταν θα είμαστε και μαθηματικά στην Σούπερ Λίγκ» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην επιστροφή της ομάδας από την Πάτρα, το Σάββατο το βράδυ, όπου την αποστολή, παρά τη προχωρημένο της ώρας  (έφτασε στο Ηράκλειο μετά τα μεσάνυχτα) περίμεναν 50 φίλαθλοι στο αεροδρόμιο, για να συγχαρούν τεχνική ηγεσία και παίκτες για τη μεγάλη νίκη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, αν και η επιστροφή από την Πάτρα, έγινε …μεσάνυχτα, περίμενε τους παίκτες του για προπόνηση την Κυριακή το πρωί (12μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Παναχαική, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Θεραπεία  ακολούθησαν οι τραυματίες Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης και Κοιλιάρας, οι οποίοι είχαν τραυματισμούς στο παιχνίδι με την Παναχαική.

Ο Ποτουρίδης ο οποίος σφίγγει τα δόντια στα τελευταία παιχνίδια είχε ένα χτύπημα στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Το ίδιο και ο Κουτσιανικούλης.

Ενώ ο Κοιλιάρας έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό.

Προληπτικά δεν προπονήθηκε και ο Λεάλ, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο.

Και οι τρείς ποδοσφαιριστές θα επιχειρήσουν την Δευτέρα, να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα.

Οι τραυματίες Μονιάκης και Παπαστεριανός δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Αρη.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αρη, με προπόνηση, που θα γίνει την Δευτέρα στο Γεντί Κουλέ στις 4μμ.

Στο Γεντί Κουλέ  (4μμ) θα γίνει και η προπόνηση της Τρίτης, με την οποία ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει  την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics