Breaking News
01 Απριλίου 2018

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το μεγάλο διπλό στην Πάτρα, επί της Παναχαικής (0-3), που φέρνει τον ΟΦΗ πολύ κοντά στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ, επέστρεψε… μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, από την Αθήνα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε 50 περίπου φίλους της ομάδας, να βρεθούν στο αεροδρόμιο και να αποθεώσουν προπονητή και παίκτες.

 

Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, από τον οποίο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ζήτησαν να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα, ενώ από τους παίκτες οι φίλαθλοι ζήτησαν νίκη και στο παιχνίδι της Τετάρτης επί του Αρη στο Γεντί Κουλέ και κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάντως στις δηλώσεις του, ο Νίκος Παπαδόπουλος, κράτησε χαμηλούς τόνους και ανέφερε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν πρόκειται να πανηγυρίζουν αν ο στόχος της ανόδου δεν επιτευχθεί και μαθηματικά και κάλεσε τους φιλάθλους του ΟΦΗ να γεμίζουν το Γεντί Κουλέ, στο παιχνίδι με τον Αρη.

Δείτε στο video που ανέβασε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook την θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στους παίκτες του ΟΦΗ.

*Την Κυριακή στις 12μμ οι παίκτες θα προπονηθούν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (3μμ) με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics