Breaking News
05 Μαΐου 2018

Για ττην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, αλλά και το θέμα της οργάνωσης της ομάδας του μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 4-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας. Αναλυτικά:

 

«Είναι μία ωραία νίκη μετά από ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε αρκετά και ήρθε και το εύκολο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο εκνευριστήκαμε. Κερδίσαμε ένα ακόμα ματς. Θελουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαρά μου είναι οτι σήμερα έπαιξαν δύο νέα παιδιά. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα μείνω ή θα φύγω. Δεν έχει να κάει με το οικονομικό. Άλλα χρειάζεται η ομάδα. Οι παίκτες που έκαναν περήφανο τον κόσμο θα πρέπει να είναι χαρούμενοι. Περιμένουμε να γίνουν πράξη όσα πρέπει. Ο σχεδιασμός έχει αρχίσει από μένα μετά το ματς με τον Απόλλωνα Ποντου. Για το καλό της ομάδας χωρίς τρέλες. Θα χρειαστούν προσθήκες αλλά θα μεινει ο κορμός. Μεγάλη βάση και στα τμήματα υποδομής. Δουλεύουμε σωστά. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει.

Χρειάζεται οργάνωση στο ΒΑΚ. Πρέπει να φτιαχτούν τα γήπεδα για τις μικρές. Η προετοιμασία να ξεκινήσει 2 Ιουλίου. Δεν ξέρω που θα πάμε. Θέλουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τις προπονήσεις. Θέλω γυμναστή αποκαταστασης. Μονιμους φυσικοθεραπευτές. Αυτά είναι οι προτεραιότηατς για να δουλέψουμε σε υψηλό επίπεδο. Αυτά είναι τα πρωτευοντα και οι παίκτες να ειναι χαρούμενοι . Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά. Χωρίς όραμα δεν πας πουθενά. Πρέπει να ανέβουν παίκτες από την Ακαδημία. Δεν είναι εύκολο να είναι ετοιμοι οταν έρθουν.

Είχα μία συνάντηση με τον Νίκι Παπαβασιλείου. Η ΠΑΕ θα πρέπει να ελέγχει τις Ακαδημίες. Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν υπάρχει χωρίς να έχει τις Ακαδημίες η ΠΑΕ. Δεν κοιτάω τον εαυτό μου αλλά πρώτα την ομάδα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics