Breaking News
06 Μαΐου 2018

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής που επανέφερε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και θα τον οδηγήσει και στην μεγάλη κατηγορία, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας με 4-0.

 

Αρκετή ώρα μετά τα τέλος του αγώνα, περίπου 200 φίλαθλοι του ΟΦΗ, περίμεναν τον προπονητή του ΟΦΗ για να του τραγουδήσουν το σύνθημα «για πάντα στην ΟΦΑΡΑ Παπαδόπουλε», να τον σηκώσουν στα χέρια και να τον ευχαριστήσουν, για τα όσα ο ίδιος και οι παίκτες του, πέτυχαν στον ΟΦΗ, στη φετινή δύσκολη χρονιά.

Μια δίκαιη ανταμοιβή για τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος διαχειρίστηκε με επιτυχία μεγάλες κρίσεις και κατάφερε να οδηγήσει τον ΟΦΗ στο στόχο.

Μόλις ο Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε την εμφάνιση του έξω από τα αποδυτήρια, της ομάδας οι φίλαθλοι του ΟΦΗ τον σήκωσαν στα χέρια, ως ένδειξη αναγνώρισης για αυτά που έχει πετύχει.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του στην ομάδα όλη τη χρονιά, μίλησε με τους φιλάθλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους, δείχνοντας την στενή σχέση που έχει αναπτύξει μαζί τους.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήδη σε συνεννόηση με την διοίκηση της ομάδας, σχεδιάζουν το πλάνο της επόμενης χρονιάς, που θα βρεί τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, με στόχο να έχει για την πρώτη χρονιά, στην μεγάλη κατηγορία, μια ανταγωνιστική παρουσία.

Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, αποθέωσαν ένα προς ένα και κάθε παίκτη ξεχωριστά που έβγαινε από τα από τα αποδυτήρια της ομάδας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτό που κατάφεραν φέτος, σε δύσκολες συνθήκες.

Προπονητής και παίκτες έγραψαν ιστορία.

Δείτε VIDEOS και φωτογραφίες απο την αποθέωση του Νίκου Παπαδόπουλου απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics