Breaking News
18 Αυγούστου 2018

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Εργοτέλη με 2-1 στο Γεντί Κουλέ.

 

Μπροστά σε 3 χιλιάδες περίπου θεατές, ο ΟΦΗ εμφάνισε το καλό του πρόσωπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπαιξε γρήγορα και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Κυριακίδης (24’) και Σάσι (72’) οι σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

Για τον Εργοτέλη, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο, είχε ισοφαρίσει το 34’ ο Αντωνίου.

Ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, χορταστικό για τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και τσέκαρε τον βαθμό ετοιμότητας τους, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 26 Αυγούστου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Διαιτητές: Κολυτάς (Λασιθίου), Βοηθοί: Mαυραντωνάκης, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Εργοτέλη: Στρέζος (46' Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46' Σασί), Βουό (66' Αραβίδης), Πλατέλλας (66' Κοροβέσης), Κυριακίδης (66' Κυριακίδης), Δεληγιαννίδης (46' Αργυρόπουλος), Παπάζογλου (46' Φαζός), Μεγιάδο (46' Παπαστεριανός), Μπολάκης (66' Κοιλιάρας), Νέιρα (46' Ντίνας), Ποτουρίδης (66' Νάστος).

Η ενδεκάδα του Εργοτέλη στο φιλικό με τον ΟΦΗ: Κατσιμήτρος (56' Καλογεράκης), Μαζουλουξής (66' Λαμπάκης), Αντωνίου (56' Μπουτσάκης), Οικονόμου (77' Πάτας), Μπάτζιος, Bruce (56' Βογιατζής), Τσέλιος (86' Κατσούρι), Μπουρσέλης (72' Σταθόπουλος), Yakubu (79' Βουτσάς), Efford, Καπνίδης (79' Μανουσάκης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics