Breaking News
19 Αυγούστου 2018

Στο Ηράκλειο, βρίσκεται απο το βράδυ της Κυριακής (19/8), ο 22χρονος (1μ91) Βόσνιος κεντρικός αμυντικός Μάρκο Μιχόγιεβιτς, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

 

Ο Μιχόγιεβιτς την Δευτέρα (20/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του  και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Κρητική ομάδα.

Με την απόκτηση του Μιχόγεβιτς, ο ΟΦΗ προσθέτει μια ακόμη πολύτιμη λύση στην άμυνα του.

«Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ μας ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς #ofi1925» ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, για την άφιξη του παίκτη στο Ηράκλειο.

Ποιος είναι

Ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1μ91 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Leotar (2013-14) και αργότερα μεταπήδησε στη Σεράγεβο, όπου αγωνίστηκε το 2015-18.

Πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Βοσνίας Ερζογοβίνης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι από την άφιξη του Μάρκο Μιχόγιεβιτς στο Ηράκλειο. Τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, υποδέχθηκε ο Νίκος Ανδριαδάκης εκ μέρους εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics