Breaking News
09 Νοεμβρίου 2018

Με γεμάτες τις τσέπες οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιδιώξουν στα 19:30 το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στο Λεβαδειακό, να οδηγήσουν την ομάδα στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη . Ο πρόεδρος της ομάδας έστειλε ένα ποσό που ξεπερνά τα 500.000 ευρω και εξοφληθήκαν όλες  οι οφειλές που υπήρχαν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Έτσι η σκέψη όλων στην ομάδα είναι στραμενη στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με το Λεβαδειακο στο οποίο ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς 5 βασικούς παίκτες

Τους τιμωρημένους Βουο, Ποτουριδη  και τους τραυματίες Νέιρα , Μεγιάδο και Παπαστεριανό.

Στην αποστολή μετέχουν οι:

Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics