Breaking News
11 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς βαθμό έφυγε ο ΟΦΗ από την Λιβαδειά, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

 

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς στο 6’, με τον Αραβίδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Μπάγιτς να αποκρούει εύκολα, όπως συνέβη και στο 25’ με το σουτ του Ντίνα. Στο 26ο λεπτό, ο Λεβαδειακός κατάφερε να προηγηθεί, με τον Στρέζο να διώχνει αρχικά το σουτ του Σαβαντογκό, όμως σε συνέχεια της φάσης ο Στανόγεβιτς πήρε την μπάλα και σκόραρε για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Στο 41’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Ζησόπουλος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Κοροβέση. Ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 45ο λεπτό, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στανόγεβιτς, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στρέζου και στη συνέχεια ο διαιτητής έκρινε ότι η μπάλα έχει περάσει την γραμμή τέρματος και έδειξε τη σέντρα. 

Στο β 45λεπτο  ο ΟΦΗ βελτιώθηκε επιθετικά, έχοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Η πρώτη στο 49’ με σουτ του Αραβίδη και η δεύτερη στο 55’ με τον Κοροβέση, ο Μπάγκιτς όμως απομάκρυνε και τις δυο φορές τη μπάλα, κρατώντας το σκορ υπέρ της ομάδας του.  

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Νανγκίς (80’ Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (68’ Όμο), Αντιλέχου, Στανόγεβιτς (78’ Καθάριος)
ΟΦΗ: Στρέζος, Κοιλιάρας (57’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Μπολάκης (77’ Σάσι), Μιχόγεβιτς, Νάστος, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Ντίνας, Αραβίδης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics