Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2018

Ο Μιχάλης Μπούσης έφτασε στην Κρήτη το πρωί της Κυριακής (09/12), ώστε να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

 

Φεύγοντας από την Ελλάδα στα μέσα του Νοεμβρίου, είχε ενημερώσει πως θα επιστρέψει το 2019. Τελικά ο πρόεδρος του ΟΦΗ έκανε την ανατροπή και πραγματοποιώντας «ταξίδι-αστραπή», βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, δίνοντας φυσικά το «παρών» στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μαζί με τον συνεργάτη του, Άγγελο Παλυβό.

Ο ισχυρός άνδρας των Ομιλιτών δεν έχει ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμά του, ωστόσο αναμένεται να παραμείνει για κάποιες μέρες στην Κρήτη και στη συνέχεια να επιστρέψει τις ΗΠΑ. Πάντως, με την άφιξή του νωρίτερα του αναμενόμενου δείχνει πως ενδιαφέρεται τα μάλα για την ομάδα, την πορεία και τους αγώνες της.

Νωρίτερα είχε προσκαλέσει μέσω Instagram τους οπαδούς του ΟΦΗ στο γήπεδο, αναρτώντας: «Σας περιμένω όλους απόψε στο Γεντί Κουλε!».
gazzeta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics