Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2018

 

 Μπαλωθιές και... στρακαστρούκες!

 

Θρίαμβος για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ που βρίσκοντας τον Παναθηναϊκό σε... τραγική κατάσταση τον νίκησε με 3-1 και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα! Όλα λάθος για τους «πράσινους» που εκτός των άλλων είχαν σε κακή μέρα και τον Διούδη!

 



Έτσι ξεκίνησαν

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε το 3-5-2 ενώ ο Χατζηγιοβάνης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ-χαφ εξαιτίας της απουσίας του Γιόχανσον και του Κουλιμπαλί που είναι τραυματίες. Ο Διούδης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ χαφ ο Ινσούα, δεξί ο Χατζηγιοβάνης και οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης στα χαφ και ο Μπουζούκης κοντά Μακέντα. Από το 26' και έπειτα ο Δώνης το γύρισε με 4 στην άμυνα, πήγε τον Χατζηγιοβάνη αριστερό εξτρέμ, τον Μπουζούκη δεξί με εντολή να κλείνουν προς τα μέσα και τον Δώνη πίσω από τον Μακέντα.

Για τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Χατζηνικολάου προτίμησε τον Στρέζο στην εστία. Κοροβέσης στο αριστερό άκρο της άμυνας, Δεληγιαννίδης στο δεξί. Παπάζογλου και Ποτουρίδης οι δύο στόπερ. Μεγιάδο, Νάστος, Κυριακίδης στην μεσαία γραμμή, στα άκρα Σασί και Πλατέλλας και «φουνταριστός» ο Βουό.


Διπλή «δαγκωματιά» παρά την αντίδραση!

Ο ΟΦΗ μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι! Με τον τρόπο που θέλει κάθε προπονητής για την ομάδα. Με ένα γρήγορο γκολ! Η άμυνα του Παναθηναϊκού... πιάστηκε στον ύπνο μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας από την περιοχή, ο Δεληγιαννίδης βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και με ένα... περίεργο σουτ(δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα αλλά της έδωσε ιδανική καμπύλη) «κρέμασε» τον Διούδη και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους! Η ομάδα του Χατζηνικολάου πίεζε ψηλά και έβαζε δύσκολα στα στόπερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετά το δεκάλεπτο έβγαλε αντίδραση.

Στο 10' με τον Μακέντα, στο 13' με τον Μπουζούκη και στο 16' με το δοκάρι του Δώνη οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο γκολ, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 36'! Η μπάλα γύρισε με υπομονή, ο Ινσούα βρήκε χώρο από αριστερά για να σεντράρει και η υπέροχη κάθετη κίνηση του Κάτσε προς την περιοχή, έφερε τον Αλβανό μέσο σε θέση βολής. Άψογη κεφαλιά και 1-1!

Παρά την ισοφάριση, ο ΟΦΗ δεν έδωσε γήπεδο στο «τριφύλλι», συνέχισε να βρίσκεται ψηλά στο γήπεδο και από μία λάθος απομάκρυνση του Κολοβέτσιου στο 40', ο Πλατέλλας βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή, σούταρε και νίκησε τον Διούδη που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας! 2-1 για τους Κρητικούς και... φωτιά στο Γεντί Κουλέ.

Ο Κοροβέσης το... τελείωσε!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο μέρος για να πιέσει, απείλησε στο 50' με τον Χατζηγιοβάνη να σουτάρει πάνω στον Στρέζο αντί να πασάρει σε ελεύθερους συμπαίκτες του και ο ΟΦΗ στην πρώτη ευκαιρία που του έδωσε ένα νέο λάθος της άμυνας των «πρασίνων»... καθάρισε το ματς! Με την συμπλήρωση μίας ώρας, ο Μαυρομμάτης έχασε την μπάλα εκεί που απλά απαγορεύεται, ο Κοροβέσης βρέθηκε με την μπάλα στρωμένη και την έστειλε στο πλεκτό, με τον Διούδη να χάνει την φάση και να πέφτει στην άλλη γωνία!

Οι αλλαγές του Δώνη (Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης) δεν φάνηκαν αρκετές στο να αλλάξουν την κακή εικόνα της ομάδας του, η οποία δεν είχε ηρεμία στις μεταβιβάσεις, δεν καθάρισε το μυαλό της και με τον ΟΦΗ να παίρνει φτερά από το 3-1 δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε στιγμή και τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικής σημασίας. Οι γηπεδούχοι κράτησαν μία σούπερ πολύτιμη νίκη ενώ ο Παναθηναϊκός παράμεινε χωρίς νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ, συμπληρώνοντας σε λίγες ημέρες τρεις μήνες ανεπιτυχών αποτελεσμάτων εκτός έδρας!

MAN OF THE MATCH: Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, κάνει την καθοριστική επαφή για να στρωθεί η μπάλα στον Κοροβέση για το τρίτο και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Αργεντινός μέσος ήταν εξαιρετικός στο κέντρο του γηπέδου. Έτρεξε, έκανε πολλά κλεψίματα, μοίρασε μπάλα και ήταν καθοριστικός για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού ήταν κάτω από την βάση απόψε στο Γεντί Κουλέ. Στο πρώτο γκολ σκοράρει μόνος του ο Δεληγιαννίδης, στο δεύτερο ο Κολοβέτσιος διώχνει εντελώς λάθος την μπάλα και στο τρίτο ο Μαυρομμάτης κάνει τραγικό λάθος μέσα στην περιοχή, χαρίζοντας κατοχή εκεί που απαγορεύεται.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μαυρομμάτης χάνει την κατοχή της μπάλας μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, δείχνει τεράστια έλλειψη συγκέντρωσης και από το κλέψιμο του Πλατέλλα, ο Κοροβέσης... τελειώνει το παιχνίδι με το 3-1.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Καλή η διαιτησία του Σκουλά και των βοηθών του απόψε στο Ηράκλειο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΟΦΗ δεν συγχώρεσε τα αρκετά ατομικά λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ήταν σούπερ αποτελεσματικός, σκόραρε τρεις φορές και έφτασε δίκαια σε μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

GAZZETTA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics