Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σουηδός στράικερ Έρικ Πέρσον είναι το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

 


Οι Κρητικοί αναζητούσαν έναν παίκτη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους και τον βρήκαν στη Σκανδιναβία.


Από το πρωί βρισκόταν στο "Βαρδινογάννειο" ο 24χρονος φορ Έρικ Πέρσον και το μεσημέρι του Σαββάτου ακολούθησε η επισημοποίηση της απόκτησής του, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Σουηδός στράικερ είχε μείνει ελεύθερος από τη Φάλκενμπεργκ (Β' Σουηδίας), με την οποία κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 11 γκολ (ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του) και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Έρικ Πάρσον.

Ο Σουηδός επιθετικός με ύψος 1.88, γεννημένος στις 7 Απριλίου 1994 στο Χόλβικεν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Έρικ Πάρσον άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Malmö FF και το 2013 δόθηκε δανεικός στη Lunds BK. Στα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα σκόραρε πέντε φορές σε 31 αγώνες, ενώ το 2015 μεταγράφηκε στη Höllviken, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 12 γκολ σε 26 ματς. Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε αποτέλεσε τον λόγο της μεταγραφής του στη Landskrona και την επόμενη σεζόν σκόραρε 18 γκολ σε 22 παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε για την Falkenbergs FF, με τα χρώματα της οποίας είχε συνολικά 23 γκολ σε 60 αγώνες.

Ο Πάρσον αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 94.

Έρικ, Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics