Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2018

Ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Έρικ Πάρσον.

 


«Οι τελευταίες ημέρες από την Σουηδία μέχρι εδώ πέρασαν πολύ γρήγορα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να κάνω το καλύτερο για τον ΟΦΗ και την Κρήτη. Το μήνυμα που δίνω στον κόσμο είναι ότι θα παλέψω για την ομάδα, θα μεταδώσω το σουηδικό πνεύμα και την νοοτροπία που χρειάζεται», είπε στην κάμερα του Ο.Φ.Η. TV ο Σουηδός επιθετικός.

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω αρκετούς Σουηδούς που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό, όπως ο Μάρκους Μπέργκ. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχω παρακολουθήσει αγώνα του Παναθηναϊκού πριν από 9 χρόνια, που βρισκόμουν στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και το επίπεδο πολύ καλό. Ελπίζω να βελτιωθώ».
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics