Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2018

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΟΦΗ έκανε σήμερα (30/12) o Έρικ Πέρσον, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, ο Κώστας Γιαννούλης. Ατομικό για Νέιρα, κανονικά ο Μπολάκης, θεραπεία οι Παπαστεριανός και Αραβίδης.

 


Το πρώτο του απόγευμα με τα «μελανόλευκα» πέρασε ο Σουηδός φορ, που ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου για πρώτη φορά.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τον Μανώλη Μπολάκη να συμμετέχει κανονικά, ενώ ο Χουάν Νέιρα ακολούθησε ατομικό. Εξάλλου, όπως και χθες (29/12), οι Παπαστεριανός και Αραβίδης έκαναν θεραπεία.

Η αυριανή (31/12) τελευταία προπόνηση για το 2018 θα αρχίσει στις 11:00 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν για δύο μέρες, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιανουαρίου.


Δείτε πλάνα του ΟΦΗ TV από την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής στο ΒΑΚ:
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics